„Избери кооперацията, избери равноправие“

Публикувано на 08.07.2015 Новини

„Избери кооперацията, избери равноправие“

„Избери кооперацията, избери равноправие“ – това бе посланието на 93-ия Международен кооперативен ден.

Всяка година в първата събота на месец юли се отбелязва Международният кооперативен ден. На 4-ти юли тази година той се отпразнува за 93-ти път под надслов „Избери кооперацията, избери равноправие". По случай кооперативния празник Супермаркет Кооп, съвместно с Централния кооперативен съюз организира тържество за всичките си приятели, член-кооператори и клиенти.

Празничната програма бе открита с приветствено слово от г-жа Бойка Добрева, изпълнителен директор на кооперативно дружество „Кооптърговия и туризъм" АД. Новоизгряващата певица и дългогодишна приятелка на кооперативната система - Антония Маркова се погрижи за доброто настроение на малки и големи, които я аплодираха бурно след всяко нейно изпълнение.

Последвалата викторина с въпроси пък даде възможност на 5 от гостите да спечелят страхотни награди - шапка и тениска Coop, както и сицилиански вина от италианското кооперативно дружество „Кантине Сичилиане Риуните". Бе изтеглена и голямата награда от томболата, а именно ваучер, който дава възможност на своя притежател да пазарува стоки в Супермаркет Кооп на стойност 50 лв.

Какво е празник без торта и танци!? В съботния ден имаше по много и от двете. Огромна торта с логото COOP бе разрязана от управителя на Супермаркет КООП Христо Струмин и неговите помощници, които раздаваха на малки и големи парчета от сладкото изкушение.

В края на тържеството всички присъстващи пуснаха във въздуха 125 балона, символизиращи 125 години Кооперативно движение в България! Докато присъстващите се поздравяваха с празника, небето се изпълни с многоцветни балони, които всички изпратиха с поглед.

Както всички инициативи на Централния кооперативен съюз, така и този празник даде възможност на присъстващите да изпитат приятни емоции и да се насладят на подготвените от домакините изненади. На търговска площ от 2 000 кв. м. клиентите на магазина имаха възможността да пазаруват качествени стоки на изгодни цени и да се възползват от атрактивните промоционални стоки. Те останаха очаровани и от богатия асортимент на току-що заредените от Италия стоки с марка КООП, сред които голям интерес предизвикаха типичните италиански пасти и зехтин, разнообразните сладкиши и бисквити, както и новите сортове вина от слънчева Сицилия.

С много усмивки и приповдигнато настроение гостите се забавляваха на кооперативния празник в Супермаркет КООП и си пожелаха здраве, късмет, упоритост и вяра в собствените си умения и в утрешния ден!

Повече снимки от събитието може да видите в "Галерия" на сайта и във Фейсбук страницата на Електронен магазин КООП.

отвори в pdf.pdf