• Начало /
  • Новини /
  • ЗК „Нива 93” с. проф. Иширково с нов търговски обект

ЗК „Нива 93” с. проф. Иширково с нов търговски обект

Публикувано на 15.07.2015 Новини

ЗК „Нива 93” с. проф. Иширково с нов търговски обект

В навечерието на международният  кооперативен ден - четвърти юли, Земеделската кооперация „Нива 93" откри пореден нов търговски обект.

На 30 юни 2015 г. с тържествен водосвет кооперацията откри напълно обновена лятната градина, както и напълно реновирана кухня към ресторант „Кичина". С това ръководството на кооперацията продължи да реализира своята програма за обновяване и реконструиране на обектите придобити от ПК „Прогрес" след вливането й в ЗК „Нива 93".

Напълно обновените лятна градина и кухненски блок към ресторант „Кичина" с. проф. Иширково е извършено на високо технологично и дизайнерско ниво, главни изпълнители на което са строителната бригада на кооперацията.

Строителната бригада водена от своя ръководител Никола Йорданов и главният майстор Мусин Ибрям, когото всички основателно наричат „баш-майстора", извършиха всички ремонтни и строителни дейности не само на този обект, но и на останалите обекти на кооперацията на едно завидно съвременно ниво.

При откриването на обекта председателят на кооперацията Велика Стоилкова подчерта, че благодарение на Управителният съвет на ЗК „Нива 93" Иширковци имат тази нова социална придобивка, защото ръководството на кооперацията е взело трудните и отговорни решения за обновяване на търговските обекти в тези сложни икономически условия.

На тържеството по откриването присъстваха членовете на УС и КС на кооперацията, член-кооператори и жители на селото.

Специални гости на тържеството бяха Стойчо Нечев, председател на РКС Силистра, Кирил Нейков, председател на ЗК „Плодородие" с. проф Иширково и Калина Атанасова, директор на Централна Кооперативна Банка, клон Силистра.

Тържеството приключи с концерт и кръшни Добруджански хора.

 

отвори в pdf.pdf