КС Пазарджик отбеляза МКД 2016 в село Семчиново

Публикувано на 14.07.2016

КС Пазарджик отбеляза МКД 2016 в село Семчиново

Кооперативен съюз Пазарджик отбеляза 2-ри юли Международния кооперативен ден, като организира празнично събиране в читалището на село Семчиново. Гости на празника бяха г-н Иван Ганчев, председател на Всестранна кооперация „Съгласие”, с. Семчиново, г-жа Ваня Ганчева, секретар на Читалищното настоятелство, г-жа Гергана Найденова, директор на ОУ „Христо Ботев” с. Семчиново, както и много деца със своите родители.

Александър Шишков, председател на КС Пазарджик поздрави всички гости и деца по повод 94-ят Международен кооперативен ден и използва възможността отново да ги запознае в кооперативните принципи и ценности, както и с Целите за устойчиво развитие, които кооперациите от целия свят подкрепят.

Като допълнение към отбелязването на Деня, председателят на КС Пазарджик връчи и грамотите, издадени от ЦКС за децата, участвали във втория национелен конкурс за детска рисунка, на тема „КООП=КООП: Да изградим по-добър свят СЕГА”. Освен грамотите, децата получиха и много лакомства от КООП Италия и КООП Словакия. За поднасянето на наградите помагаше и малкият „КООП-чо”, на който всички деца много се радваха.

Александър Шишков изказа благодарност на директора на училището г-жа Найденова за проявената съпричастност към инициативата на ЦКС, на децата за проявеното творчество и фантазия и им пожела здраве и много успехи. Господин Шишков се раздели с всички гости на празника с думите: „...Присъединете се към нашето голямо кооперативно семейство, защото КООП създава усмивки и рисува мечти, а заедно можем да създадем по-добър свят още сега!”

Дирекция „КООП медии и реклама”, ЦКС